background shape

Kledingpakketten - Clothing4u

article featured image

 Nieuwe kleding past niet in het budget van minima-gezinnen, maar wij zijn van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om bijvoorbeeld een sollicitatie te hebben met passende kleding, zelfverzekerd naar school te gaan of in een mooie nieuwe outfit een verjaardag van een familielid te bezoeken. Dit dacht ook stichting Clothing4u in 2020, voor ons toen nog onbekend. Clothing4u vangt retouren van bekende kledingwinkels en overproductie van bekende merken en winkelketens op en distribueert deze onder de minima van Nederland. Zo kan Clothing4u kledingpakketten samenstellen waarin schoenen, 1 tot 2 broeken, 2 tot 3 truien, een zomer- of winterjas, t-shirts en wat extra’s zitten, voor € 45,98 per pakket. En men kan niet alleen de maten, maar ook favoriete kleuren en kledingstijl aangeven. 

 In de herfst van 2021 hoorde wij voor het eerst van Clothing4u via een bewindvoerder die hier erg tevreden over was. Het doel van de stichting past precies bij de visie van Saemen: de minima een beter financieel perspectief bieden. Een belletje met oprichter Esther Veenstra van Clothing4u was binnen no-time gepleegd en een nieuwe samenwerking was geboren. Saemen geeft stichting Clothing4u graag kosteloos een podium binnen onze besparingsportal. 

Sinds oktober 2021 werken we succesvol samen met Stichting Clothing4u. Door de kledingpakketten van Clothing4u aan te bieden via onze portal hebben wij binnen het eerste jaar meer dan 900 mensen blij gemaakt met een doos vol nieuwe kleding. 

Heb je vragen?
Neem dan contact op.

logo
  Kobaltweg 11
3542CE Utrecht
icon phone 030 227 0700 icon mail klantenservice@saemen.nl
NIEUWSBRIEF
icon chevron right