background shape

Witgoedproducten – De Bewindvoerster

article featured image

 Minimagezinnen hebben net als iedereen noodzakelijke producten als een wasmachine, oven of telefoon nodig. Financiële hulpverleners zijn vaak lang aan het zoeken naar een voordelig product van goede kwaliteit. Dit is tijdrovend en wil lang niet altijd lukken. Vaak is men ook vanwege een beperkt budget genoodzaakt om een tweedehands product op Marktplaats aan te schaffen. 

 Gelukkig vertellen financiële hulpverleners ons doorlopend over de praktische problemen waar ze dagelijks mee te maken hebben en daar proberen wij gezamenlijk met de hulpverleners weer een oplossing voor te bedenken. Zo denken ook Lando Tuinstra en Harmen Wubs van De Bewindvoerster regelmatig met ons mee. Begin 2021 zijn we door de uitdagingen waar ze tegenaan lopen op het idee gekomen voor onze winkel. We waren destijds in gesprek over ons platform en dienstverlening toen Lando ons uitlegde dat het voor een bewindvoerder lastig is om aan de hand van het beschikbare (vaak beperkte) budget, een duurzame oplossing te vinden voor noodzakelijke producten. 

 De uitdagingen van Lando en Harmen hebben ons geïnspireerd om een winkel op te zetten waar wij niet alleen financiële hulpverleners kunnen ontzien van ellelange zoektochten, maar ook de best passende producten voor de minima kunnen aanbieden. In onze winkel staan scherp geprijsde witgoedartikelen van een soms ouder model. Hierdoor is het witgoed wel nieuw uit de doos, maar het ouder model maakt het mogelijk om de verkoopprijs laag te houden. 

 Ook leveranciers van witgoed denken graag met ons mee. Zo stellen ze overproductie van bekende merken of overgebleven producten uit de winkel beschikbaar voor een lagere prijs. Het unieke aan deze afspraak is dat via ons platform iedere financiële hulpverlener zonder zelf te onderhandelen met leveranciers de minima van een betaalbaar en goed product kunnen voorzien. 

 Een prachtig voorbeeld van hoe saemenwerking loont! 

Heb je vragen?
Neem dan contact op.

logo
  Kobaltweg 11
3542CE Utrecht
icon phone 030 227 0700 icon mail klantenservice@saemen.nl
NIEUWSBRIEF
icon chevron right